El passat diumenge, 12 de maig, va tenir lloc al Parc Nou del Prat l’acte central de campanya a nivell comarcal i d’Europees, on hi van participar més de 450 persones.

L’acte va comptar amb la presència i presentació dels candidats i candidates dels Comuns al Baix Llobregat a les eleccions municipals, així com el nostre eurodiputat i candidat de Unidas Podemos Cambiar Europa, Ernest Urtasun i la diputada al Congrés, Aina Vidal.

En els parlaments també va intervenir la Coordinadora de Catalunya en Comú i la candidata a l’Alcaldia de Castelldefels, Candela Lopez i el nostre candidat, Lluís Mijoler.

Totes les intervencions van fer incidència en la importància d’aquestes eleccions del 26 de maig. D’una banda, per frenar l’augment de l’extrema dreta a Europa i la necessitat de posar l’agenda ambiental en el centre de l’acció política. I per l’altra, la força de les candidatures dels Comuns al Baix Llobregat, per continuar liderant, com s’ha fet El Prat fins ara, un municipalisme transformador on les persones puguin viure dignament als nostres pobres i ciutats.

Per finalitzar, l’agrupació d’El Prat En Comú va servir la tradicional paella per als més de 450 assistents.